Passa al contingut principal
Benvolguda, benvolgut, 

L'any vinent, com ja sabeu, hi ha eleccions municipals. Aprofito per comunicar-vos que vaig ser escollit alcaldable a les primàries del PDeCAT a Riudarenes i, conjuntament amb les companyes i els companys, estem treballant per concórrer a aquestes eleccions. 

És evident que com a formació política tenim una idea de com volem que sigui el nostre municipi, però, creiem que és bo que les vilatanes i vilatans participin en moltes decisions més enllà d'anar a votar cada quatre anys, i que la gent decideixi el model de poble on vol viure. Volem un apoderament de la ciutadania. 

Així doncs, us animo a venir a la trobada que hem organitzat amb tots els veïns, i transmetre'ns les coses que creieu que poden millorar Riudarenes. Segur que moltes vegades heu rumiat que algunes coses es podrien fer més bé. Aquest és el moment d'expressar-ho. 

La trobada serà al Centre Polivalent 1 d'octubre. Junts tindrem l'oportunitat de debatre quin model de poble volem. D'una banda, hi haurà una urna on podreu dipositar el full que reculli les vostres propostes de manera anònima o signada. D'altra banda, els qui ho desitgeu, podreu participar explicant les vostres idees en la mateixa trobada. 

Pensem que, a més a més, serà un bon moment perquè ens retrobem, o, amb alguns ens coneguem, i ho farem compartint un pica-pica al final de l'acte. Al mateix temps, coneixereu la gent que forma el nostre grup, i, evidentment, ens obrim a qualsevol col·laboració per part vostre. 

T'esperem a la trobada del dijous 8 de novembre de 2018, a les vuit del vespre. 

Josep Solé Turon, alcaldable del PDeCAT per Riudarenes

Entrades populars d'aquest blog

Ara diuen que no sóc de Riudarenes.

On ara hi ha la piscina de ca l'Oller, hi havia una casa que els meus pares, en Josep, també conegut per en  Pitu , i la Pilar, van anar-hi a viure quan es van casar. Allà vaig néixer jo, davant l'església. M'hi vaig estar un any, diu la mare, fins que vam anar a una casa que els pares es van fer a la carretera de Santa Coloma. Tinc algun amic de tota la vida que, encara ara, de broma, em diu el nen de la carretera. Si bé és cert que he passat algunes temporades fora de Riudarenes, mai he tret ben bé els dos peus del poble que més m'estimo i que considero el meu poble, en el sentit del lloc d'on sóc. De menut, hi vaig anar a col·legi, hi vaig jugar a basquet i a futbol. Més endavant, de jove, vam formar un grup de rock amb dos amics, en Xavier Bou, que malauradament ens va deixar, i en Jordi Vila, que és molt bo tocant la guitarra. En aquell grup, que es deia Riu Rock, jo tocava el baix i vam fer el nostre primer concert a la rectoria . Si  mireu la foto, jo sóc el

DISCURS DE PRESA DE POSSESSIÓ.

DISCURS DE PRESA DE POSSESSIÓ DE L’ALCALDE.  Dissabte,1 5 de juny de 20 19 Benvolguts ex-regidors , ex-regidores , regidors, regidores de l’Ajuntament de Riudarenes. El passat 2 6 de maig vam exercir el nostre dret a escollir els nostres representants municipals i avui acaba una part d’aquest procés, la presa de possessió dels nous regidors i regidores i l’elecció de l’alcalde. T inc l’honor d'haver  rebut l’encàrrec de ser e l nou Alcalde de Riudarenes. Això, em provoca una barreja de sentiments. D’una banda, avui és un dia molt emotiu per a mi, d'una  altra, sento una gran responsabilitat. De menut, vaig estudiar en aquesta escola del costat, vaig jugar en aquests patis i vaig córrer per aquests carrers, és a dir, he crescut en aquest poble, que ara tinc l’orgull de ser-ne l'alcalde. La meva raó de posar-me en política, s’identifica molt amb allò que deia un català tan universal com Pau Casals: Viure no és suficient, cal participar. És cer

Breu presentació.

  Em presento a conseller nacional per La Selva i en aquest blog podeu trobar informació sobre mi, ja que hi he anat publicant les coses que feia en els darrers anys, sobretot del vessant polític, però també hi trobareu publicacions d'altres àmbits, com la meva afició a escriure. Vaig néixer al bonic poble de Riudarenes, on ara en sóc l'alcalde, l'any 1965. Sóc funcionari de carrera al departament de justícia de la Generalitat de Catalunya i ho combino amb la feina d'alcalde i conseller de recursos humans del consell comarcal de la Selva. A més, tinc la mania d'escriure. Aquesta passió m'ha permès publicar dues novel·les. La raó per la qual em presento a conseller nacional de Junts per la comarca de La Selva és perquè m'agrada i m'identifico amb aquesta formació política que crec que hem de fer créixer entre tots, amb compromís i implicació.