Passa al contingut principal

Ara diuen que no sóc de Riudarenes.

On ara hi ha la piscina de ca l'Oller, hi havia una casa que els meus pares, en Josep, també conegut per en Pitu, i la Pilar, van anar-hi a viure quan es van casar. Allà vaig néixer jo, davant l'església. M'hi vaig estar un any, diu la mare, fins que vam anar a una casa que els pares es van fer a la carretera de Santa Coloma. Tinc algun amic de tota la vida que, encara ara, de broma, em diu el nen de la carretera.
Si bé és cert que he passat algunes temporades fora de Riudarenes, mai he tret ben bé els dos peus del poble que més m'estimo i que considero el meu poble, en el sentit del lloc d'on sóc. De menut, hi vaig anar a col·legi, hi vaig jugar a basquet i a futbol. Més endavant, de jove, vam formar un grup de rock amb dos amics, en Xavier Bou, que malauradament ens va deixar, i en Jordi Vila, que és molt bo tocant la guitarra. En aquell grup, que es deia Riu Rock, jo tocava el baix i vam fer el nostre primer concert a la rectoria. Si mireu la foto, jo sóc el de l'esquerre, el del mig és Xavier i a la dreta en Jordi, veureu que poc m'assemblo al cap pelat que sóc ara.

Uns anys més tard, vaig ser president del club esportiu REM que vam fundar amb en Miquel Amat i l'Enrique Delgado entre altres. I encara més tard, vaig participar de la política municipal amb CiU i al cap d'uns anys vaig ser vocal de la primera junta de l'ANC local. En fi, tot això em porta un munt de records, de temps passats, de llocs, de gent del poble on tinc els millors amics de la meva vida, però tot això ja seria parlar de temes encara més personals i m'estimo més deixar-ho aquí. De coses n'han dites i en diran encara més, però, si us plau, que no diguin que no sóc del poble, perquè és negar-me ser del poble que sóc i que, a més a més, m'agradaria molt ser-ne l'alcalde.

1
2

3

4

5

6

7

1- Unió esportiva Riudarenes.
2-Club Basquet Riudarenes.
3-Pati de l'antiga guarderia.
4-REM
5-Riu-Rock a la rectoria.
6 i 7-Escola pública Riudarenes.

Entrades populars d'aquest blog

Us deixo el vídeo de Riuesplet TV on es pot veure l'acte de presentació que vam fer al centre Polivalent 1 d'Octubre el passat 30 d'abril.

Un any de mandat.

A mitjans de juny farà dotze mesos que sóc alcalde. Déu n'hi do quin any! Ha passat de tot: onades de calor, el temporal Glòria, canvis interns de l'ajuntament, la crisi del coronavirus que encara no hem superat, i entremig, un terratrèmol amb epicentre al nostre municipi. Tots aquests imprevistos ens han requerit esforços i ha comportat deixar de banda alguns projectes que esperem recuperar quan la situació canviï. Malgrat tot, però, hem pogut avançar feina interna per redreçar el rumb del nostre municipi. En aquest sentit, al mateix temps que gestionem la crisi derivada de la Covid-19, hem aprovat ordenances importants, com el reglament de circulació dins el municipi, o la regulació del tràmit d'obres menors, entre altres. Els canvis que fem, els projectes que encarreguem, els reglaments que aprovem són feina que ens serveix per posar les coses en la bona direcció. Un dels projectes més avançats, és la sala de plens, que té una doble urgència. D'una banda, complir