Passa al contingut principal

Un any de mandat.

A mitjans de juny farà dotze mesos que sóc alcalde. Déu n'hi do quin any! Ha passat de tot: onades de calor, el temporal Glòria, canvis interns de l'ajuntament, la crisi del coronavirus que encara no hem superat, i entremig, un terratrèmol amb epicentre al nostre municipi.

Tots aquests imprevistos ens han requerit esforços i ha comportat deixar de banda alguns projectes que esperem recuperar quan la situació canviï. Malgrat tot, però, hem pogut avançar feina interna per redreçar el rumb del nostre municipi. En aquest sentit, al mateix temps que gestionem la crisi derivada de la Covid-19, hem aprovat ordenances importants, com el reglament de circulació dins el municipi, o la regulació del tràmit d'obres menors, entre altres.

Els canvis que fem, els projectes que encarreguem, els reglaments que aprovem són feina que ens serveix per posar les coses en la bona direcció. Un dels projectes més avançats, és la sala de plens, que té una doble urgència. D'una banda, complirem amb la normativa que obliga a tenir aquests espais, i de l’altra, disposarem d'una sala per a la representació municipal i que serveixi perquè tots els vilatans en puguin fer ús per actes civils, corregint així una mancança històrica del nostre poble.

També vull ressaltar que una de les satisfaccions del temps que porto com alcalde és que, entre tots, estem aconseguint una pau social al municipi que feia anys que anhelàvem.

El dia que vaig prendre possessió del càrrec, vaig allargar la mà a tots els grups municipals i amb el de Som Riudarenes vam trobar una resposta que ens va fer avançar més de pressa. El pacte que tenim Junts i Som funciona bé, amb respecte pels posicionaments polítics de cada grup i amb la prioritat de fer avançar el poble.

Per acabar, animo a tothom a seguir lluitant per superar aquesta pandèmia, el principal maldecap que tenim ara mateix, i a continuar amb la solidaritat entre tots els Riudarenencs, ara més que mai!

En aquest sentit, us vull recordar la importància de comprar en el municipi, i a col·laborar per fer de Riudarenes el poble més bonic del món, perquè la pandèmia passarà, però el poble quedarà, i volem que segueixi sent presumit.

 Una Salutació cordial de l'alcalde,


Josep Solé Turon

Entrades populars d'aquest blog

Millores i manteniment.

Aquests dies hem acabat les millores que  estàvem  fent al parc de l'avinguda dels segadors. D'aquí a poc comencerem importants reformes en altres parcs del poble. També hem adequat espais al pavelló esportiu per als clubs i millorarem les condicions de la pista. A més, hem creat dues places de pàrquing per  minusvàlids  al centre i al costat de l'escola. Tot un conjunt de reparacions i petites accions que ens ajudaran a transformar Riudarenes. En l'àmbit social i cultural el dia 8 de març tornarem a tenir una representació de teatre a càrrec de Sal i  J3  en motiu del dia de la dona.  Vivim Riudarenes amb passió.

Us deixo el vídeo de Riuesplet TV on es pot veure l'acte de presentació que vam fer al centre Polivalent 1 d'Octubre el passat 30 d'abril.