Més enllà del meu destí

Més enllà del meu destí és la narració d'un viatge passada a la ficció. El protagonista comença el seu relat a Zàmbia, recula memorant l'inici del seu trajecte a Zimbàbue i després ens situa a Malawi. El relat continua travessant Tanzània i Kènia per acabar al llac Victòria, per la banda d'Uganda.

Més enllà del meu destí, de moment, només es pot adquirir a Amazon, en versió Kindle per e-books; 3,70 Euros, o en paper, Tapa blanda; 8,35 Euros.
En aquesta mateixa pàgina, a dalt a la dreta, trobareu l'enllaç directe.

Alguna vegada, de petit, havia pensat fer-me missioner. M’imaginava que aniria a l’Àfrica per ajudar els pobres i els oprimits. Amb el temps, els desigs de la infantesa, com tantes altres coses, tendeixen a quedar en no res. Tot allò se’m va esvair. Les voluntats d’un nen, però, sempre deixen un pòsit per a més endavant, i l’anhel de visitar l’Àfrica em va perdurar fins a l’adolescència. Un dia, quan ja era una mica més que jove, vaig agafar la motxilla i m’hi vaig plantar. Havia triat un punt de partida i certs esdeveniments em van marcar un punt d’arribada. Tenia gairebé tres mesos per anar amunt i avall i conèixer una mica aquell continent. No era una missió, ni una feina, ni res de semblant. Què m’havia de pensar jo que traspassaria dels llocs on el meu destí em dugué. Tot el que em va passar en aquell viatge pot semblar increïble, però va anar així.


https://leer.amazon.es/kp/embed?asin=B06Y5V96N7&preview=newtab&linkCode=kpe&ref_=cm_sw_r_kb_dp_ZY1.ybP2DTP6H